Ben jij klaar voor jouw next-level groei?

Traject:”De Innerlijke Reis”

Cursus Informatie

365 dagen
10
40
36
Ontwikkelen van persoonlijk-, authentiek en betekenisvol leiderschap om tot persoonlijk- en zakelijk succes te komen.

Van harte welkom!

Van harte welkom leider en ondernemer,

Super tof dat jij jezelf dit traject gunt om vanuit eenvoud en in stroomversnelling te groeien naar de beste versie van jezelf als mens, leider en ondernemer.

Het doel is om jou in je werkelijke authentieke kracht te zetten en je weer in verbinding te brengen met jouw kern, met je lijf, je levensvreugde en je vuur, zodat je vanuit jouw potentieel en positieve mindset wonderen gaat verrichten voor jezelf, je onderneming en/of organisatie/team. Een bloeiend bedrijf, met de leukste klanten / medewerkers, waarin je moeiteloos de voor jou beste keuzes maakt en met een perfecte werk-privé balans.

Het 1:1 traject bestaat uit vier 1:1 sessies Business Healing & Coaching verdeeld over 3 – 4 maanden. Tijdens deze sessies maak ik je bewust welke persoonlijke patronen, valkuilen en belemmerende overtuigingen ten grondslag liggen aan het feit, dat je nog niet in je volle potentieel staat. Door het energiewerk (healing) worden deze thema’s gericht geschoond, zodat deze steeds meer tot het verleden gaan behoren en jij meer in jouw authentieke kracht en in jouw kern komt te staan. Je gaat je bevrijdt voelen van zovele zaken, die jou eerder konden blokkeren en maakten, dat jij in de overleefstand stond. Je gaat weer leven in plaats van overleven.

We werken er gericht naartoe, dat jij steeds meer leeft, leidt en onderneemt vanuit jouw hart en koersvarende op jouw innerlijk kompas bepaal jij je strategie en kom jij tot geïnspireerde en succesvolle acties als mens, leider en ondernemer.

Gedurende het traject ga je bemerken, dat er wonderlijke en vreugdevolle zaken je leven binnen stromen en dat je net voor een sessie wat kleine uitdagingen tegen kan komen. Dit laatste is bedoeld om het geleerde in de praktijk te kunnen brengen. Denk aan situaties, waarin jij assertief mag zijn en je grens mag stellen of juist een wat lastiger beslissing dient te leren nemen op basis van je intuïtie en niet alleen maar vanuit het hoofd. In de sessies worden eventuele thema’s, die aangeraakt zijn, opgeschoond.

De online academie dient ter ondersteuning aan de sessies en aan jouw persoonlijke groei. Je vindt hier veel informatie, opdrachten ter bewustwording, tools en technieken om tot een meer authentiek mens, leider en ondernemer te komen en het verlangde leven te creëren, waarin zingeving, het ervaren van voldoening en volledig jezelf durven zijn centraal staan.

Je kunt de academie vrij gebruiken m.a.w. er is geen specifieke volgorde. Je kunt die hoofdstukken raadplegen, waar jouw behoefte op dat moment naar uitgaat. Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn: zelfleiderschap, doelen stellen, mindset omvormen, communicatievaardigheden, zelfbewustwording, emotieregulering, energiemanagement en geïnspireerd ondernemerschap. Met name het omvormen van je mindset is van cruciaal belang om tot jouw gelukkige leven te komen.

Belangrijk:

Ik wil je vragen om direct even aandacht te hebben voor hoofdstuk 1, welke van belang is om aan te kunnen vangen met de sessies.

Toegang: je behoudt één jaar lang toegang tot de academie, zodat je voldoende tijd hebt om de stof tot je te nemen en de oefeningen te doen.

Ik kijk uit naar onze samenwerking om te komen tot betekenisvolle ontwikkeling van jouw persoonlijk leiderschap.

Liefdevolle groet,

Nicole van Wonderen

NB Onderaan deze pagina vind je alle modules om te volgen. 

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
1998.-