Ben jij klaar voor jouw next-level groei?

Persoonlijk Leiderschap

Cursus Informatie

365 dagen
4
14
13
Ontwikkelen van persoonlijk-, authentiek en betekenisvol leiderschap om tot persoonlijk- en zakelijk succes te komen.

Lieve leider en ondernemer,

Wat ben ik dankbaar dat ik jou afgelopen jaar met mijn healing en coaching mocht begeleiden op jouw reis naar je echte, authentieke zelf. Dat we samen oude, niet-helpende overtuigingen en patronen hebben losgelaten om het leven, leiden en ondernemen vanuit jouw volle potentieel mogelijk te maken.

Ik kijk met heel mooie herinneringen terug op die prachtige innerlijke reis die we samen maakten. En ik hoop dat voor jou hetzelfde geldt.

Energetische oefeningen

Het verheugd mij zeer, dat je een account voor jezelf hebt aangemaakt en daarmee ook toegang hebt verkregen tot de waardevolle modules Gronding en Energiemanagement.

Ik wil je hartelijk bedanken voor je geduld. Ik heb mijn beste (energie)werk voor je gebundeld, zodat jij met gemak de eenvoudige doch krachtige tools en technieken eigen kunt gaan maken en voor jou te laten werken. Ik druk je op het hart om vooral gelijk een kijkje te nemen in mijn academie en de oefeningen eruit te halen waar jij je tot aangetrokken voelt.

Je treft verschillende video’s aan in deze omgeving, waarin ik je krachtig en helder uitleg hoe je:

 • Jezelf energetisch beschermt in het contact met anderen
 • Snel en moeiteloos kunt gronden
 • Een ruimte energetisch schoont
 • Vanuit je eigen, zuivere energie werkt met klanten (of collega’s / samenwerkingspartners)
 • Hoe je jezelf kunt bekrachtigen in uitdagende situaties
 • Hoe je de beste keuze kunt maken op basis van je intuïtie

Hiermee geef ik je de tools in handen om makkelijk bij jezelf te blijven, zodat je niet van je eigen pad raakt door de emoties of meningen van anderen. Zodat jouw prachtige persoonlijkheid volledig uit de verf komt, je jouw missie krachtig kunt overbrengen, en je niet zomaar van je stuk te brengen bent als het even tegenzit of als je spanning of tegenwerking ervaart. Of dat nou zakelijk of privé is.

Cadeautje

Als een extra cadeautje van mij naar jou heb ik ook een deel van de module ‘Emotieregulering’ voor jou beschikbaar gesteld, zodat je leert om te zijn met je emoties en leert hoe je om kunt gaan met eventuele triggers. Met als doel om meer in balans te blijven, goed je koers te kunnen blijven varen op je hart en je intuïtie en tevens onbeperkt toegang hebt tot jouw goud ofwel jouw unieke vaardigheden en wijsheid.

Een unieke kans: High Vibes Only

Daarnaast wil ik je iets belangrijks vertellen: Het diepgaand en transformerend werk dat we vorig jaar hebben gedaan werkt lang, heel lang, door. Echter, het leven is constant in beweging, en in die beweging ontwikkel jij jezelf constant. Dan kan het zijn dat je soms even wiebelt op je pad omdat herinneringen, pijnen en niet-werkende patronen die tot nog toe zorgvuldig bedekt waren naar de oppervlakte komen.

Gelukkig heb jij dankzij onze eerdere samenwerking zo’n stevige basis dat je maar een klein duwtje nodig hebt om deze situaties het hoofd te bieden. Met als gevolg dat zo’n uitdaging jouw persoonlijke ontwikkeling alleen maar versnelt.

Dat duwtje geef ik je met liefde. En daarom wil ik je een reeks onderhoudssessies aanbieden. Noem het een persoonlijke APK. Ik noem het High Vibes Only.

Heel praktisch betekent dit dat je in een tijdsbestek van een jaar in totaal 4 sessies business healing & coaching van ieder twee uur mag inboeken in mijn agenda. Maak je hier gebruik van, dan krijg je als bonus een jaar lang toegang tot mijn gehele online academie.

Dat betekent dat je niet alleen toegang krijgt tot de oefeningen die jou al waren beloofd maar tot een nog veel uitgebreidere toolbox met info, methodes en tools die de krachtige leider in jou versterken, zodat jij het leven en de business van je dromen kan realiseren.

Denk aan de volgende onderwerpen:

 • Doelen stellen
 • Mindset shiften
 • Geweldloze communicatie, assertiviteit en grenzen stellen
 • Wie ben ik, en wat heb ik te doen om de persoon te worden die ik wil zijn
 • Innerlijk kindwerk, werken met de saboteur, etc.
 • Emotieregulering, triggers, spiegelen
 • Wet van aantrekking, en
 • Nog meer oefeningen voor energiemanagement en gronding

De academie blijft bovendien volop in ontwikkeling. Dus alles dat ik het komende jaar nog toevoeg, daar krijg jij automatisch toegang toe.

Ik wil jou, als gewaardeerde trouwe klant, High Vibes Only, aanbieden voor 1.499 euro, en ik zou het super gaaf vinden als we dit avontuur opnieuw samen aangaan. (Let op: dit aanbod geldt tot 30 oktober.)

Eigenlijk hoef ik het je niet te vertellen want je kent mijn werk al. Maar toch…

Mijn klanten vertellen mij stuk voor stuk dat zij na onze samenwerking meer energie hebben, zich vrolijker en lichter voelen, veel dichter bij zichzelf blijven in plaats van beïnvloed te worden door de omgeving. Waar ze vroeger nog makkelijk getriggerd werden en zichzelf onnodig klein hielden, voelen zij zich nu krachtig. Ze zijn assertiever, zorgen veel beter voor zichzelf, en – niet in de laatste plaats – vertrouwen en koersen ze op hun hart en intuïtie. Uitputtend hard werken maakt plaats voor ease and flow.

Dus, heb je vragen of opmerkingen? Laat het mij vooral weten!

Dan wens ik je verder heel veel plezier en succes met het toepassen van de waardevolle oefeningen, tools en technieken.

Laat je mij weten wat je ervan vindt?

Liefdevolle groet,

Nicole van Wonderen
Business Healer en Transformatiecoach

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
1499.-