Ben jij klaar voor jouw next-level groei?

Affiliate Partner

Dankbaar

Dankbaar voel ik mij voor alle prachtige ondernemers en leiders, zoals jij, die de weg naar mij hebben weten te vinden en een doorbraaksessie en/of het traject De innerlijke Reis zijn aangegaan. Mijn hart raakt elke keer weer vervuld als ik terug mag krijgen wat onze samenwerking heeft opgeleverd.

Intussen prijkt er een reeks prachtige reviews op mijn website, met woorden als:

Grote emotionele thema’s in mijn leven zijn voor altijd veranderd. Fysieke triggers die ik altijd bij bepaalde thema’s had, zijn weg!”

“Ik ben nu in staat om met bepaalde relaties beter om te gaan. Om mijn hart echt open te zetten met compassie. En om voluit in het leven en mijn potentieel te gaan staan.”

“Er is veel meer rust en ruimte in mijn hoofd en lijf gekomen. Ik voel ook weer de ruimte om weer creatief bezig te zijn en voel de energie om efficiënt en constructief zaken op te pakken, die er echt toe doen.”

“Ik voel mezelf herboren en concreet merk ik in mijn onderneming ook, dat alles in elkaar valt.”

“Als vanzelf komen de juiste klanten en opdrachten mijn kant op. Ik ben dankbaar dat ik het voorrecht had om met je te werken (want dat is het, een voorrecht) en ben intens dankbaar voor wat je betekent.”

“Ik voel letterlijk meer ruimte om me heen en ik heb een opgewekter en blijer gemoed.”

Al die prachtige resultaten maken dat ik alleen maar meer mensen wil begeleiden naar een (werkend) leven, ondernemen en leiden vanuit zelfvertrouwen, rust, plezier en flow. En ik wil je vragen of jij mij daarbij wilt helpen.

Jij kent ongetwijfeld ook ondernemers en zakelijk leiders die ernaar verlangen:

Alles te kunnen geven en tegelijkertijd duidelijke grenzen te stellen.

Eerlijk en oprecht hun mening te durven en kunnen uiten.

De juiste keuzes te maken voor zichzelf, de onderneming of organisatie/team.

Vanuit een gezond gevoel van verantwoordelijkheid, de ander te bekrachtigen en inspireren om de positie van zelfleiderschap in te nemen in plaats van anderen te 'dragen'.

Vanuit een gezonde mate van eigenwaarde de zelfzorg te dienen in plaats van zich te laten leiden door de omgeving en constant te 'overdeliveren'.

Te leren voelen wat ze echt te doen hebben op deze wereld, in plaats van alles vanuit het hoofd te beredeneren.

Vaarwel te zeggen tegen precies die angsten en onzekerheden die pleasegedrag aanmoedigen en hun zelfvertrouwen in de weg staan.

Zodat zij – net zoals jij – hun koers gaan varen van het hart, hun intuïtie en innerlijk vuur. En een hernieuwde drive en energie gaan voelen voor zichzelf, hun dierbaren en hun bedrijf.

Tijd om te floreren en excelleren

Ik zou je willen vragen hen op mijn traject “De innerlijke reis” te wijzen. Melden zij zich aan en vermelden ze bij het boeken dat zij via jou zijn gekomen, dan ontvang jij van mij een cadeautje. Je mag kiezen tussen een waardevolle Doorbraaksessie (healing & coaching) van 1,5 uur of een financieel dankjewel van 149 euro (excl BTW).

Zo kunnen we samen de wereld nog een heel stuk mooier maken door het ware potentieel in zoveel mogelijk ondernemers en leiders naar boven te brengen.

Meld direct iemand aan!

Jouw gegevens
Wie wil je aanmelden?